Bine ati venit!

 

 

 Mobilierul de bucatarie este realizat conform standardelor moderne si de o inalta calitate.

Accesoriile folosite dau siguranta pe viata bucatariei d-voastra.
Colaborand cu producatori de mobila care are in spate multi ani de traditie, nu puteam sa nu venim in ajutorul d-voastra si cu eletrocasnice de renume mondial:

BOSCH, NEFF, TEKA si KUPPERSBUSCH.

BOSCH -  in cei 125 de ani de existenta, a fost preocupat de a crea in permanenta produse de exceptie prin design, consum redus de energie, de apa si prietenoase cu mediul

NEFF - cu o experienta de 140 de ani in electrocasnice, au optimizat, perfectionat si inovat mereu pentru ca bucataria sa devina elementul central al casei. Se adreseaza celor pasionati de gatit

TEKA - a fost fondată în Germania în 1924. Este o companie de referință în Europa pentru chiuvete, hote, plite și cuptoare și este líder mondial în producția de butoaie de bere.

KUPPERSBUSCH - Valorile acestui brand exclusivist infiintat in 1875 constau in proiectare, calitate, functionalitate, inovare și trait sănătos , toate reprezentate prin sloganul "Pentru bucatarii cu stil."

 Acum e atat de simplu...

 

Specialistii nostri va stau la dispozitie in orice moment cu sfaturi si solutii care sa va ajute in alegerea potrivita a bucatariei pe care o visati.